Bahan-bahan:
- 5 cawan Cornflakes
- ¼ cawan butter cup
- ¼ cawan madu
- Papercup secukupnya
- Campurkan mentega dan madu, panaskan hingga cair, guna api kecil.
- Penyet cornflakes hingga sedikit hancur dan letak di dalam bekas.
- Tuang campuran mentega dan madu tadi ke dalam bekas berisi Cornflakes.
- Gaul sehingga semua Cornflakes diselaputi dengan madu.
- Masukkn ke dalam papercup. Susun di atas loyang dan bakar selama 15 minit.
Suhu kene brape darjah ? Klau wat lbih nnty tkut hngit
ReplyDeletebiasa buat 170C..xtinggal lama la..selalu jenguk
DeleteKalau x bakar, terus masuk dlm fridge blh x?
ReplyDeleteX bakar dlm oven bleh x ?? Just biar dy sjuk gitu je... ke lmbik nt cornflakes tu sbb butter n madu tu panas...
ReplyDeleteLetak bijan lebih mesti sedap ni ^_^
ReplyDelete