Resepi Biskut Cornflakes Madu**



Bahan-bahan: 
    • 5 cawan Cornflakes
    • ¼ cawan butter cup
    • ¼ cawan madu
    • Papercup secukupnya
    Cara-cara:
    1. Campurkan mentega dan madu, panaskan hingga  cair, guna api  kecil.
    2. Penyet cornflakes hingga sedikit hancur dan letak di dalam bekas.
    3. Tuang campuran mentega dan madu tadi ke dalam bekas berisi Cornflakes.
    4. Gaul sehingga semua Cornflakes diselaputi dengan madu.
    5. Masukkn ke dalam papercup. Susun di atas loyang dan bakar selama 15 minit.

    5 Responses to "Resepi Biskut Cornflakes Madu**"

    1. Suhu kene brape darjah ? Klau wat lbih nnty tkut hngit

      ReplyDelete
      Replies
      1. biasa buat 170C..xtinggal lama la..selalu jenguk

        Delete
    2. Kalau x bakar, terus masuk dlm fridge blh x?

      ReplyDelete
    3. X bakar dlm oven bleh x ?? Just biar dy sjuk gitu je... ke lmbik nt cornflakes tu sbb butter n madu tu panas...

      ReplyDelete
    4. Letak bijan lebih mesti sedap ni ^_^

      ReplyDelete